perjantai 29. maaliskuuta 2013

LINSSISOPPA



  • pilko sipuli, valkosipuli, porkka ja chili
  • kuulota sipuli voissa ja lisää porkkana, valkosipuli ja chili joukkoo
  • lisää huuhdotut linssit, tomaattisose ja vesi
  • keitä hiljalleen kannen alla
  • lisää lopuksi kookoskerma ja mausteet
  • soseuta tässä välissä, jos soseutat
  • koristele vihreillä härpäkkeillä
   ENJOY


2 kommenttia:

  1. Olipa kiva kun eksyin sivuillesi ja heti löytyi tällainen ohje.
    Ostin jokunen aika sitten punaisia linssejä testimielessä, mutta en ole vielä keksinyt mitä niistä tekisi.
    Tätä pitää kyllä testata, kun melkein kaikki aineksetkin löytyy kaapista :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun eksyit :) Linssisoppa on ihana juuri siitä syytä, että se on niin mutkaton valmistaa! Ja aineet kun usein löytyy kaapista :) Tähän satsiin laitoin chilia niin paljon, että jouduin lisäämään vettä runsaasti, että pystyi syömäään :) Ens kerralla tarkoituksena kokeilla linssipihvien tekoa.

    VastaaPoista