lauantai 9. maaliskuuta 2013

MAALISKUU

Kuva: Henri Sinisalmi
Kuva: Henri Sinisalmi
Kuva: Henri Sinisalmi
Kuva: Henri Sinisalmi

 Istuin pikkuserkun kanssa Vuosaaren kallioilla ja ihailtiin talvista merimaisemaa. Syötiin ruisleipiä ja juotiin kuumaa kahvia. Sain talvisen elämyksen, mistä olin jo pitkään haaveillut. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja sain isoista aurinkolaisesta huolimatta kasvoilleni kasan pisamia. Kevät tulee!

Luntakin tulee. Eilenkin pyrytti ja toissapäivänä ja paljon! 
Mietittiin pikuserkun kanssa kalliolla istuskellessa, että eihän kevät ole myöhässä? Tuumittii, että ei. Varmaankaan.

Vuonna 2011 maaliskuussa, tismalleen samana päivänä kun tänään, otettiin ylläolevat kuvat. Kevään tulo vaihtelee, niinhän se on. Oon kuitenkin sitä mieltä, että sais jo tulla. Sillä keskustan auringon paahtamat kadut ja katupöly! Kevät takit ja tennarit. Kadunvarsi kahvit ja pussikaljat. 
Me kaivataan jo teitä!

2 kommenttia:

 1. Ihana hyvän mielen blogi! Tuollaiset talvielämykset (ja talviretket ja eväät!) ovat parhaita, ja juurikin auringonpaisteessa :)

  Tennareita ja terassikelejä alan pikkuhiljaa kaivata itsekin, vaikka eipä tuossa talvimaisemassakaan vielä valittamista ole, nyt kun aurinko antaa parastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos viihdyt blogini äärellä ja tervetuloa remmiin! Viikonlopuksi on luvattu täyttä aurinkoa Helsinkiin. Nautitaan aurinkoisista talvipäivistä ja kevään tulosta :)

   Poista