torstai 28. maaliskuuta 2013

Happy-go-lucky!


HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ


Kuva: Henri SinisalmiMun viiden päivän mittainen miniloma on alkanut! Aijon nauttia aamukahvikupposia rauhassa, olla vaan ja nauttia. Viime kuukaudet on ollut toistaiseksi kiireellisimpiä, mitä mulla on koskaan ollut. Opinnäytetyö on täysin valmis ja HUH mitä helpotuksen hetkiä viime päivät on ollutkaan. Monen kuukauden uurastus on ohi ja jollain oudolla tavalla nyt on tyhjä olo. Pääsiäisen jälkeen tartun heti toiseen projektiin, joka onkin paljon pidempi. Jännityksellä lähden toteuttamaan omia unelmia ja oonkin tosi kiitollinen tästä mahdollisuudesta! Jos keväämällä muutaman lauseen siitä paljastaisin.

Ensimmäinen vapaa aamu ja kuppi kahvia edessä. Kaveri soitti ennen aamu kahdeksaa ja pyysi aamupalalle. Suunnitelmissa oli nukkua pitkään. Mutta kun aamupalaa vailla oleva kaveri on juuri palannut pitkältä matkalta, niin lähen kyllä tosi mielelläni heti aamusta turisemaan!
Iltapäivällä haen pienen yökyläläisen meille. 

IHANAA
VÄRIKÄSTÄ
AURINKOISTA
  PÄÄSIÄISTÄ 

4 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä! Ps. Sait multa tällaisen: http://hannamariahh.blogspot.fi/2013/03/liebster-blog.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti pääsette lomailemaan! Ja kiitos liebsteristä <3 lämmittää mieltä! Pitää palata sen äärelle huomenna :)

   Poista
 2. Ihana kuva! Oot kuin Liisa ihmemaassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Henkka nappasi kuvat ja kursi kokoon toissa vuonna :) Josku puoliksi syöty suklaamuna yöpöydällä voi saada merkityksellisemmän elämän!

   Poista