perjantai 8. helmikuuta 2013

KOTSA

Koti on paras. Vaikka olinkin matkallani mielessäni sisustanut sen uuteen lookkiin, on ihana aina palata. Kaikki tuntuu helpommalta. Monesti kotiin tullessa sitä huokaisee, ihan kuin helpoitukseksi, että huh. Täällä on lupa olla miten päin vain, olla itsensä.  

Tässä paloja meidän OLOhuoneesta.


Haaveilen valkoisesta puulattiasta. Haaveilen toki myös vanhasta omakotitalosta, uudesta matosta, sohvapeitosta, tyynynpäälisistä ja verhoista. Olen kuitenkin kiitollinen isosta asunnosta ja ennen kaikkea ympäröivästä luonnosta. Tietty alakerran vanhasta rouvasta, joka muistuttaa pitämään askeleet keveänä. Rapussa mua puhutellaan perhosena.

Meidän olohuone ei ole aina ollut tämän näköinen. Sohvan takana oleva seinä oli kerran kultainen ja viereinen seinä lila. Huonekalut ovat käyneet jokaisessa nurkassa. Olohuone on myös käynyt makkarissa ja makkari työhuoneessa.


Kerronpa vielä sen, että tein eilne ihan super hyviä "keksejä".

Pussillinen viikunoita
Pussillinen cashewpähkinöitä
Hyppysellinen seesaminsiemeniä
Ripaus kookoshiutaleita
Loraus vettä
 -Bamixilla soseeksi.

Keksin reseptin, enkä oikeen tiennyt mitä soosille halusin tehdä. Sitä olisi sellaisenaan voinut levittää leipäselle. Käytin sen kuitenkin uunissa, jolloin koostumuksesta tuli keksimäinen. Laiton levyn paloiksi ja pakkaseen, säilyy siellä kovina levyinä ja maistuu ihanalle kylmänä! Nam.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti