tiistai 26. helmikuuta 2013

HURRAA

 Toissapäivänä lähti opinnäytetyö eteenpäin ja nyt jännitellään kommentteja! Ihana saattaa vihdoin päätökseen isoksi muodostunut projekti ja toistaiseksi suurin koulutyö! Huh!

Ensimmäinen tutkielmavapaa päivä meni siskoni tyttöjen kanssa. Maalattiin ja musisoitiin! Ainiin, ulkoiltiin myös! Napsin tyttöjen touhuista hieman kuvia :)

Tytöt suuntasi meillä heti mun askartelukaapille!

Maalattiin Ipe-aurinkoja.

Ja hieman kättäkin.

Kunnes kiinnostus lopahti täysin.

Mun vanha Lapin-puku pääsi käyttöön ja musisointi alkoi!
Sohvapöydällä leikittiin.

Ja Henkan skeitillä rullailtiin.

Meillä oli kivaa!

Tänään käytiin Henkan kanssa Helsingin Musiikkitalolla kuuntelemassa Puhdas Itämeri-konserttia. Ihan mielettömän hyvä! Tshaikovskit ja Sibeliukset pauhasi, mutta kapellimestari vei mun sydämmen.Valery Gergiev, mies jonka nimen alla luki esitteessä liuta hienoja titteleitä, antoi kaikkensa. Inspiroiduin niin, että jos opinnäytetyöni ei mene läpi, niin musta tulee KAPELLIMESTARI. 

Huomenna kouluun ja koska mulla on koulusta torstai ja perjantai vapaata, lähetti äiti mut ja siskoni peheen Siljalla Tukholmaan, pienelle rentoutusmatkalle. Silloin, kun äiti on varannut buffetin päivineen, ei voi kun hymyillä!
Ja lauantaina on kaverin synttärit ja sekin hymyilyttää, sillä pääsen pitkästä aikaa näkemään kavereita, Jee!

3 kommenttia:

 1. Sä oot kyl mualiman paras lastenvahti- niin virikeintoinen ja kaikkee. Mahtava. Ja kohta lähetään Tukholmaan, päästään rentoutumaan pallomereen ;)

  VastaaPoista
 2. Hienoja taiteiluja ja ihanaa eläytymistä musisointiin! Rentoa matkaa!

  VastaaPoista
 3. Ui te pääsette Tukholmaan!! Nauttikaa siskot rakkaat <3 ja todella hienoa että sait opinnäytetyön valmiiksi! Onnea!
  Saana

  VastaaPoista