maanantai 21. tammikuuta 2013

Tak för i dag!

Täällä ollaan, meinaan Tanskassa! Henkka heitti mut aamulla viideksi kentälle, sillä kaksi tuntiahan siihen kaikkeen hössötykseen tulee varata. No tehtiin kuitenkin kahvin kanssa tuttavuutta Rosan kirjaan, Hytti nro 6, jo puoli kuudelta. Ehdin hyvin ottaa myös tuntumaa iPadin maailmaan, sillä tämä ei ole yhtään helppoa! Mur! Täällä näpytellään tekstiä kännykästä, esikatsellaan ipadiltä ja jos jotakin saisi sitten lähetettyä :)

Lento meni nukkuessa ja loppumatka lentokentältä taittui ruuhkametrolla ja taxilla. Hyppäsin pienen levon jälkeen päiväkodille, alakertaan ja pääsin heti hommiin. Lounastiskit pesin ulkona auringonpaisteessa, kanojen köpötellessä jäisellä maalla. Kaadoin lounaspuuron loput kanoille, jäisen puurokasan jatkeeksi. Täällä on hyvä olla!

Eksyin tovi sitten kauppaan. Täytin keltaisen kånkenin ruoalla. Syön nameja ja juon luomuoluen kynttilänvalossa. Valonkatkaisimet ovat pienen pieniä neliöitä seinässä. Muutama on vielä löytämättä.

Valokuvat on napsittu puhelimella. Nyyhkis.

Tak för i dag, Kiitos tästä päivästä!
5 kommenttia:

 1. Ihana siskoni suuressa maailmassa. Mieletön mahdollisuus sulla karata tästä hektisestä Tammikuusta tutustumaan ja tutkimaan oman alasi koukeroita ja tietenkin Tanskaa. Nyt otat vaikka toisen oluen, henkäiset ja nautit. :)

  T.N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri maailma ja suuri maa, vaan mun piirit täällä pienet :) päivän päätteeksi kuppi kuumaa kahvia, jotta lopputaistelu sormet suoristuisi :)

   Poista
  2. iPad arvas väärin mun sanan... Lopputaistelua ei suinkaan vaan KOPPURAISET :)

   Poista
 2. Ihana lukea että sulla on hyvä olla siellä disko rakas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kuule anonyymi! Kirjaudu tunnuksillasi niin ei tarvii arvuutella kuka diskoistani olet :D

   Poista