torstai 10. tammikuuta 2013

Rästityö -Check!

Nyt on talvi. Kesä oli silloin joskus. Mielummin odotan sen tuloa kun muistelen sen menoa. Saimme kuitenkin kesätehtäväksi koululta taideprojektin, joka olisi pitänyt olla valmiina syksyllä. Maalasin kuvia, lähinnä eläimiä. Yhdistin ne Henrin ottamiin valokuviin, ajatuksena tuoda esille  näkemyksiäni ja mielikuvitukseni tuotoksia siitä, mitä näkisin mielelläni ympäröivässä luonnossa. Aikaansaannokseni on tulostettuna valokuvapaperilla ja aamulla esittelen tämän kaiken luokalleni. Enää en voi anoa jatkoaikaa, nythän on siis se talvi..

Kettu Jollaksessa

Lähiöperhoset Herttoniemessä

Pisaran tarkkailija

Pikkukauriin äiti Porvoossa vailla kotia

Jäänvanki
Musta näistä tuli ihan kivoja! Ainakin inspiroiduin suuresti huomattuani maalauksen ja valokuvauksen yhdistämisen mahdollisuuden :)

Nautin luomuolueni loppuun ja lähden tästä vällyjen väliin, ollakseni aamulla voimissani toiseen 12 tunnin mittaiseen koulupäivään. Huh ja Puh, ainakin yksi tehtävä saatettu päätökseen :)

6 kommenttia:

 1. Huokaisu puolestasi.
  Onnittelut <3
  Kannatti antaa aikaa talven tulla.
  Tuli varamsti jotain mitä pitikin tulla, juuri
  tällä aikataululla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista :) Ideoita kasvoi projektin aikana läjäksi asti!

   Poista
 2. Pakko onnitella sua rakas sisko! Aivan älyttömän hienoja taideteoksia olette saaneet aikaiseski, ja osassa noi sun maalausket näyttää ihan aidoilta. Olet vaan niin loistava taiteilija! <3 s

  VastaaPoista
 3. Hieno projekti, todella kauniit tuotokset :)

  VastaaPoista